![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
HallingkostGjennom generasjonar har folk hausta av naturen og ført matkulturen vidare. I gamal tid vart maten i hovudsak laga av lokale råvarer, og oppskriftane gjekk i arv frå mor til dotter. I dag er Hallingkost mat for moderne menneske. Det er kortreist mat stort sett produsert av lokale råvarer. Mange av produkta er økologiske, og det blir nytta reine råvarer utan tilsetjingsstoff. Både kvardagsmåltidet og festmiddagen samlar folk til samtale og hyggeleg samvær.
Hallingkost BA har sidan 2002 bygd opp ein nettverksorganisasjon med nesten 50 medlemer. Hallingkost BA skal bidra til betre verdiskaping for deleigarane, gjera den lokalproduserte maten synleg og UNN DEG EIN SMAK AV FJELL OG VIDDE UNN DEG EIN SMAK AV HALLINGDAL
|
|||
Bygget med WideCMS Express fra BeWide Technologies Publisert med WideCMS 4 |